-

Pályázat

„PannErgy Nyrt. mint részvénykibocsátó vállalat részvényelemzésének elkészítése” témakörben

A PannErgy Nyrt. (“PannErgy” vagy “Kibocsátó”) olyan tehetséges fiatalokat kíván megismerni és jutalmazni, akik a PannErgy részvényelemzésén keresztül tanúbizonyságot adnak tőzsdével, tőkepiaccal, vállalati pénzügyekkel és egyéb gazdasági ismeretekkel kapcsolatos kiemelkedő gyakorlati képességeikről és tudásukról.

A Pályázóknak a munkájukat kizárólag saját maguk által összegyűjtött nyilvánosan elérhető információkra kell építeniük. A nyilvános források jogszabály által indokolt esetben csak megfelelő hivatkozással használhatóak fel.

Részvétel feltételei:

A pályázatra a PannErgy várja minden 1997. december 15. után született, hazai, vagy külföldi felsőoktatási intézmény nappali, esti és levelező tagozatos hallgató (beleértve végzett) pályázatát.

Kibocsátó kizárólag egyéni pályázatokat fogad el, Pályázó csak saját, önálló munkával pályázhat.

Nem vehetnek részt a pályázaton: a PannErgy munkavállalói, velük családi, munka vagy üzleti kapcsolatban álló személyek és azok családtagjai.

Pályázó a pályázatra való jelentkezéssel és a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy adatait a pályázat lebonyolítása/elbírálása és eredményhirdetése kapcsán a PannErgy Nyrt. kezelje. A Pályázók adataik kezelésével kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót a következő linken érhetik el: Adatkezelési tájékoztató

Pályázó elfogadja, hogy – nem megfelelő számú jelentkező esetén – a Kibocsátó jogában áll a pályázatot elhalasztani vagy visszavonni, illetve kizárólag a Kibocsátó által megfelelő szakmai színvonalúnak ítélt pályamunkákat díjazni.

A Pályázat elhalasztásáról szóló döntésről a PannErgy nyilvános közzétételi helyein (BÉT, honlap) hirdetményt jelentet meg a pályázatra jelentkezők e-mailben történő értesítése mellett.

Pályázó a pályázat benyújtásával elfogadja a pályázati feltételeket és a Kibocsátó által meghozott döntéseket.

A pályázat érvénytelen, ha azt a benyújtási határidőt követően juttatják el a PannErgy részére.

A PannErgy a pályázatokban fellelt hibák kijavítására, hiányok pótlására külön nem szólítja fel a pályázót.

A pályázatra való jelentkezés határideje: 2022. december 15.

A pályázatra való jelentkezés módja:

A jelentkező személyes adatainak (név, születési idő, telefonszám) és tanulmányokkal kapcsolatos adatainak megküldésével a palyazat@pannergy.com e-mail-címre, vagy a lap alján található űrlap kitöltésével és elküldésével.

A pályázatok benyújtásának határideje és módja:
2023. március 31.
A pályázatokat elektronikusan, PDF fájlformátumban várjuk, a palyazat@pannergy.com e-mail címre küldött levél csatolmányaként

A pályázat ajánlott terjedelme:
25-50 oldal

Formai követelmények:
legfeljebb 12-es betűméret, 1,5-es sorköz

Pályázat nyelve:
magyar vagy angolA kibocsátó fontosnak tartja a pályázónak a pályamunkában megnyilvánuló önállóságát, precizitását és kreativitását

Elbírálás

A pályázati munkákat a PannErgy szakmai vezetése bírálja el diszkrecionális döntés alapján.
A végső döntést megelőzően Kibocsátó lehetőséget biztosíthat a legjobbnak ítélt elemzések készítőinek pályázatuk személyes bemutatására.

Az elbírálás határideje: 2023. május 31.

A pályázatok elbírálását lezáró döntésről a Kibocsátó a döntést követő 5 munkanapon belül e-mailben értesíti a pályázókat. A pályázat eredményét a Kibocsátó a honlapján is hozzáférhetővé teszi.

Díjazás

A PannErgy a kimagasló pályaműveket pénzdíjban részesíti:
I. helyezett: 1.200 €
II. helyezett: 900 €
III. helyezett: 500 €

A fenti díjak nettó összegként értendőek és azt a Társaság szellemi tevékenységből származó jövedelemként nettó módon fizeti ki a díjazottaknak, a díjak adóterheit PannErgy vállalja és teljesíti az adóhatóság felé.

A díjazottak közül legalább egy pályázó részére a Kibocsátó, vagy kapcsolt vállalkozása állásajánlatot kíván adni.

Várjuk a jelentkezéseket, a pályázathoz jó munkát kívánunk!

PannErgy Nyrt.

Jelentkezési űrlap

    *-gal jelölt mező kitöltése kötelező