-

Telepítésre kerültek a Mályi termelő kutaknál alkalmazandó búvárszivattyúk és kútfejek – lezajlottak a kutak és a hőközpont közötti vezetékszakaszok nyomáspróbái. Beemelésre kerültek a Miskolci Geotermikus Projekt rendszerének egyik legfontosabb elemei, a 300 méter, illetve 200 méter mélyen elhelyezett Mályi 1-es és Mályi 2-es kutak búvárszivattyúi, amellyel egy időben valós körülmények között lezajlottak a termelő kutak […]

Projektek

Szentlőrinc

Szentlőrinc

A megújuló energia felhasználása által éves szinten mintegy 26 tonnával csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása, amely elsősorban szén-dioxidot és nitrogén-oxidokat jelent.

Megnézem
Berekfürdő

Berekfürdő

A Berekfürdő Energia Kft. beruházásával a Berekfürdőn található termálkutak metán kísérőgázát villamos- és hőenergia előállítására használja fel, majd az így előállított energiát értékesíti.

Megnézem
Miskolc

Miskolc

A Miskolci Geotermikus Projekt elnyerte a GeoPower Market „2013. legjobb fűtési projektje” nemzetközi díjat.

Megnézem
Győr

Győr

A győri rendszer amennyiben teljes kapacitásával üzemel, éves szinten hozzávetőleg akár 67 000 tonnával csökkentheti a levegőbe kerülő üvegházhatású gázok – elsősorban szén-dioxid és nitrogénoxidok – mennyiségét.

Megnézem

Legfrissebb híreink

Összes hír megterkintése

Tőzsdei adatok

  • Tőzsdei árfolyamok
  • Napi kötések
  • Aktuális index