-

Helyszínbejárás a Miskolci Geotermikus Projekt utolsó fázisa előtt Miskolci Geotermikus Projekt záró szakasza előtt helyszínbejáráson vett részt a PannErgy Nyrt. menedzsmentje, amelynek során megtekintették az Avas hidraulika állomáson rendszerbe kötött hőcserélőt. A helyszíni szemle során a Társaság vezetősége ellátogatott a Kistokaji Hőközponthoz, és tárgyalásokat folytattak a geotermikus hő másodlagos felhasználásának lehetőségeiről.

Projektek

Szentlőrinc

Szentlőrinc

A megújuló energia felhasználása által éves szinten mintegy 26 tonnával csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása, amely elsősorban szén-dioxidot és nitrogén-oxidokat jelent.

Megnézem
Berekfürdő

Berekfürdő

A Berekfürdő Energia Kft. beruházásával a Berekfürdőn található termálkutak metán kísérőgázát villamos- és hőenergia előállítására használja fel, majd az így előállított energiát értékesíti.

Megnézem
Miskolc

Miskolc

A Miskolci Geotermikus Projekt elnyerte a GeoPower Market „2013. legjobb fűtési projektje” nemzetközi díjat.

Megnézem
Győr

Győr

A győri rendszer amennyiben teljes kapacitásával üzemel, éves szinten hozzávetőleg akár 67 000 tonnával csökkentheti a levegőbe kerülő üvegházhatású gázok – elsősorban szén-dioxid és nitrogénoxidok – mennyiségét.

Megnézem

Legfrissebb híreink

Összes hír megterkintése

Tőzsdei adatok

  • Tőzsdei árfolyamok
  • Napi kötések
  • Aktuális index