-

A PannErgy Nyrt. („PannErgy”) mint a PannErgy Polifin Zrt. („Polifin”) alapítója és 100%-os tulajdonosa a mai napon úgy határozott, hogy a Társaság alaptõkéjét új részvények zártkörû forgalomba hozatalával, pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátása ellenében 725 millió forint mértékben, továbbá nem pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátása ellenében 950 millió forint mértékben, azaz összesen 1,675 milliárd forint mértékben megemeli.

Projektek

Szentlőrinc

Szentlőrinc

A megújuló energia felhasználása által éves szinten mintegy 26 tonnával csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása, amely elsősorban szén-dioxidot és nitrogén-oxidokat jelent.

Megnézem
Berekfürdő

Berekfürdő

A Berekfürdő Energia Kft. beruházásával a Berekfürdőn található termálkutak metán kísérőgázát villamos- és hőenergia előállítására használja fel, majd az így előállított energiát értékesíti.

Megnézem
Miskolc

Miskolc

A Miskolci Geotermikus Projekt elnyerte a GeoPower Market „2013. legjobb fűtési projektje” nemzetközi díjat.

Megnézem
Győr

Győr

A győri rendszer amennyiben teljes kapacitásával üzemel, éves szinten hozzávetőleg akár 67 000 tonnával csökkentheti a levegőbe kerülő üvegházhatású gázok – elsősorban szén-dioxid és nitrogénoxidok – mennyiségét.

Megnézem

Legfrissebb híreink

Összes hír megterkintése

Tőzsdei adatok

  • Tőzsdei árfolyamok
  • Napi kötések
  • Aktuális index