-

A PannErgy Nyrt. (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 56.; cégjegyzékszám: 01-10-041618; a továbbiakban: Társaság) – hivatkozással az ezen tárgyban korábban, 2005. február 4-én, még Pannonplast Rt. cégnév alatt közzétett rendkívüli tájékoztatásra – ezúton tájékoztatja minden tisztelt részvényesét, hogy a nyomdai úton elõállított – dematerializált értékpapírrá történõ átalakítás keretében be nem nyújtott és emiatt érvénytelenített – […]

Projektek

Szentlőrinc

Szentlőrinc

A megújuló energia felhasználása által éves szinten mintegy 26 tonnával csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása, amely elsősorban szén-dioxidot és nitrogén-oxidokat jelent.

Megnézem
Berekfürdő

Berekfürdő

A Berekfürdő Energia Kft. beruházásával a Berekfürdőn található termálkutak metán kísérőgázát villamos- és hőenergia előállítására használja fel, majd az így előállított energiát értékesíti.

Megnézem
Miskolc

Miskolc

A Miskolci Geotermikus Projekt elnyerte a GeoPower Market „2013. legjobb fűtési projektje” nemzetközi díjat.

Megnézem
Győr

Győr

A győri rendszer amennyiben teljes kapacitásával üzemel, éves szinten hozzávetőleg akár 67 000 tonnával csökkentheti a levegőbe kerülő üvegházhatású gázok – elsősorban szén-dioxid és nitrogénoxidok – mennyiségét.

Megnézem

Legfrissebb híreink

Összes hír megterkintése

Tőzsdei adatok

  • Tőzsdei árfolyamok
  • Napi kötések
  • Aktuális index