-

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a Pannonplast Nyrt. a saját nevében, valamint Bokorovics Balázs, a Pannonplast Nyrt. Igazgatóságának elnöke megbízásából bejelenti, hogy 2007. július 30-án a BÉT-en az Erste Befektetési Zrt. közremûködésével Bokorovics Balázs 7.400 db Pannonplast Nyrt. részvényt vásárolt és adott el 6.400 forintos áron. Bokorovics Balázs tulajdonában lévõ részvény darabszám változatlanul 135.000 db maradt.

Projektek

Szentlőrinc

Szentlőrinc

A megújuló energia felhasználása által éves szinten mintegy 26 tonnával csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása, amely elsősorban szén-dioxidot és nitrogén-oxidokat jelent.

Megnézem
Berekfürdő

Berekfürdő

A Berekfürdő Energia Kft. beruházásával a Berekfürdőn található termálkutak metán kísérőgázát villamos- és hőenergia előállítására használja fel, majd az így előállított energiát értékesíti.

Megnézem
Miskolc

Miskolc

A Miskolci Geotermikus Projekt elnyerte a GeoPower Market „2013. legjobb fűtési projektje” nemzetközi díjat.

Megnézem
Győr

Győr

A győri rendszer amennyiben teljes kapacitásával üzemel, éves szinten hozzávetőleg akár 67 000 tonnával csökkentheti a levegőbe kerülő üvegházhatású gázok – elsősorban szén-dioxid és nitrogénoxidok – mennyiségét.

Megnézem

Legfrissebb híreink

Összes hír megterkintése

Tőzsdei adatok

  • Tőzsdei árfolyamok
  • Napi kötések
  • Aktuális index